Nayla Palace Hotel-Special Category

Rated 8.8 in 1035 reviews. 17 rooms.

Featuring a garden, this charming hotel with richly decorated façade offers Turkish-style accommodation with free WiFi and Marmara Sea views. The Hagia Sophia Mosque is just 200 metres away.

Rooms at the Nayla Palace Hotel-Special Category all feature wooden floors and satin curtains. Each is air conditioned and fitted with a satellite flat-screen TV. The private bathroom comes with a hairdryer.

A daily breakfast is served in the hotel’s dining room and drinks are available at the café. A range of restaurants are situated just a short stroll from the hotel.

Staff at Nayla’s 24-hour reception can arrange airport transfer, car rentals and luggage storage. It also provides local information.

The Palace Hotel is just 5 minutes’ walk from many of Sultanahmet’s historic attractions, such as the Topkapi Palace, Blue Mosque and the Islamic Art Museum. Cankurtaran Railway Station is 700 metres away.

Parking is free at the Nayla Hotel.

Available Rooms

2 guests

Rooms

Adults

Children

Recommended Nearby

A guide to great places near Nayla Palace Hotel-Special Category

  1. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    180 m from hotel
    Cankurtaran Mh.

  2. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    218 m from hotel
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  3. Saade Kahvaltı

    Herseyi harıka,lezzet birleşimi,sunum manzara servis cok guzel

    257 m from hotel
    Darüssaade Hotel Sultanahmet

  4. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    İstanbul Ayasofya-i Kebir

    274 m from hotel

  5. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    279 m from hotel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  6. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    281 m from hotel
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  7. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    310 m from hotel
    Cankurtaran Mahallesi

  8. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    324 m from hotel
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  9. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    328 m from hotel
    Sultanahmet

  10. Hafız Mustafa 1864

    Buranin tatlilari bi harika

    356 m from hotel
    Alemdar Mah. Divan Yolu Cad. No:14

  11. Topkapı Sarayı Müzesi

    15.yy.dan 19.yy.a kadar Osmanlı Padişahlarının yaşadığı Topkapı Sarayı, muhteşem mimarisi ve barındırdığı değerler ile İstanbul'da mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir!

    0.7 km from hotel
    Cankurtaran

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1.1 km from hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2