Aya Sultanahmet Hotel

Rated 8.9 in 150 reviews. 9 rooms.

Aya Sultanahmet Hotel features a garden, terrace, a restaurant and bar in Istanbul. The property is located less than 1 km from Topkapi Palace, a 11-minute walk from Column of Constantine and 1.6 km from Spice Bazaar. The accommodation provides a 24-hour front desk, airport transfers, room service and free WiFi.

The hotel will provide guests with air-conditioned rooms with a desk, a coffee machine, a fridge, a minibar, a safety deposit box, a flat-screen TV and a private bathroom with a bidet. Aya Sultanahmet Hotel features certain rooms with city views, and rooms come with a kettle. At the accommodation every room is equipped with bed linen and towels.

Guests at Aya Sultanahmet Hotel can enjoy an à la carte or a halal breakfast.

Popular points of interest near the hotel include Hagia Sophia, Blue Mosque and Basilica Cistern. The nearest airport is Istanbul Sabiha Gokcen International Airport, 40 km from Aya Sultanahmet Hotel.

Available Rooms

2 guests

Rooms

Adults

Children

Recommended Nearby

A guide to great places near Aya Sultanahmet Hotel

  1. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    176 m from hotel
    Cankurtaran Mh.

  2. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    203 m from hotel
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  3. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    İstanbul Ayasofya-i Kebir

    251 m from hotel

  4. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    256 m from hotel
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  5. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    269 m from hotel
    Cankurtaran Mahallesi

  6. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    321 m from hotel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  7. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    327 m from hotel
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  8. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    366 m from hotel
    Sultanahmet

  9. Hafız Mustafa 1864

    Buranin tatlilari bi harika

    372 m from hotel
    Alemdar Mah. Divan Yolu Cad. No:14

  10. Caferağa Medresesi

    Sen yemek yeme telasindayken, turist kardeslerimizin yudum yudum tarihin ve mekanin tadina varmaya calistigi ama Senin farkina varmayip israrla yemek yedigin aslinda cokk tarihi bir mekan:)

    403 m from hotel
    Caferiye Sok. Soğukkuyu Çıkmazı No:1 Sultanahmet

  11. Topkapı Sarayı Müzesi

    15.yy.dan 19.yy.a kadar Osmanlı Padişahlarının yaşadığı Topkapı Sarayı, muhteşem mimarisi ve barındırdığı değerler ile İstanbul'da mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir!

    0.6 km from hotel
    Cankurtaran

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1.1 km from hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2