Lynda Hotel

Rated 9.4 in 484 reviews. 9 rooms. Opened in June 2022.

★★★★

Located in Istanbul and with Hagia Sophia reachable within 700 metres, Lynda Hotel provides concierge services, allergy-free rooms, a garden, free WiFi throughout the property and a shared lounge. This 4-star hotel offers a tour desk and luggage storage space. The property is 1.8 km from the city centre and 700 metres from Blue Mosque.

The hotel offers a buffet or halal breakfast.

Lynda Hotel provides an ironing service, as well as business facilities like fax and photocopying. Speaking Arabic, English, Spanish and French, staff are ready to help around the clock at the reception.

Popular points of interest near the accommodation include Basilica Cistern, Topkapi Palace and Column of Constantine. The nearest airport is Istanbul Sabiha Gokcen International, 40 km from Lynda Hotel, and the property offers a paid airport shuttle service.

Available Rooms

2 guests

Rooms

Adults

Children

Recommended Nearby

A guide to great places near Lynda Hotel

  1. Saade Kahvaltı

    Herseyi harıka,lezzet birleşimi,sunum manzara servis cok guzel

    226 m from hotel
    Darüssaade Hotel Sultanahmet

  2. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    268 m from hotel
    Cankurtaran Mh.

  3. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    302 m from hotel
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  4. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    346 m from hotel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  5. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Ayasofya'yı dolduran cemaat

    353 m from hotel

  6. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    357 m from hotel
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  7. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    366 m from hotel
    Cankurtaran Mahallesi

  8. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    402 m from hotel
    Sultanahmet

  9. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    415 m from hotel
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  10. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    0.7 km from hotel
    Gülhane Parkı Alay Köşkü

  11. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    0.8 km from hotel
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1.1 km from hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2